Margriet Hermans | Optredens
Officiele website van zangeres Margriet Hermans
margriet, hermans, zangeres, vlaanderen, een, tv, bv
21587
page-template-default,page,page-id-21587,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Conférences

“TERUG NAAR EIGEN LAND”
IN HET SPOOR VAN DE VLUCHTELINGEN

 

Margriet Hermans (zangeres, ex-politica en mediafiguur) start met een reeks conférences naar aanleiding van haar ervaringen in het VIER-programma “Terug naar eigen Land”
Samen met Zuhal Demir, Bert Gabriëls, Veroniek Dewinter, Jean-Marie Dedecker en Ish Ait Hamou en programmamaker Martin Heylen legde zij de weg af die vluchtelingen naar Europa volgen. ”Ik word zo vaak over het programma aangesproken dat ik besloot er iets mee te doen.”
Margriet heeft een conférence van 60 minuten samengesteld. Met trailers frist ze eerst het geheugen van het publiek aan het programma terug op. Nadien komt haar relaas en probeert ze haar ervaringen en die van anderen die bij de problematiek betrokken zijn te delen. Nadien confronteert ze het publiek met uitspraken vanuit allerlei hoeken waarover het publiek zijn zeg kan doen en zich al dan niet meer akkoord kan verklaren.

Bekijk de flyer!

Bekijk data!

Contact voor dit programma : contact@exclusief.be

 


 

Optredens

geen optredens gepland